De beslissing is genomen, ik ga het écht doen en dat voelt bijzonder goed! Zoals de bijgevoegde foto van Omdenken al zegt; ‘ik moet eerst proberen of ik het durf”.
En nu dan, hoe nu verder? Tijdens de business trip van Bites & Business heb ik me al afgemeld voor de project opleiding. En mijn man Jan Pieter gebeld.

In mijn huidige projectopdracht werk ik fulltime. In gezamenlijk overleg is afgesproken dat ik per 1 juni naar 3 dagen per week ga, hoe flexibel is dat!

Dankzij de samenwerking met Marjet van Bureau Bold heb ik nu een mooie website waarop ik mijn blogs kan plaatsen. Door minder te gaan werken in opdrachten, heb ik meer tijd en energie om in mijn boek te gaan steken.

Aandacht

Ik zie het schrijven van een boek als een project en ik ben aan het bedenken op welke manieren ik mijn website en blogs onder de aandacht kan gaan brengen. En ook hierbij geldt dat de sky de limit is, toch? Als je tips, ideeën en ludieke manieren weet die mij kunnen helpen om meer volgers te krijgen, dan nodig ik je van harte uit om hieronder een reactie achter te laten. Alvast ENORM bedankt.

Terminale serieusheid

Onderstaand filmpje Doen is de nieuwe manier van denken past precies bij deze fase in mijn leven. Ben ik gelukkig nog nét op tijd om ‘ de staat van terminale serieusheid die je rond je 44e bereikt’ af te wenden en mijn creativiteit en unieke eigenschappen de ruimte te geven.


Hartelijke groet,
Ilse (2015-3)