Stel, je loopt al zeker sinds 2005 rond met een idee voor een boek. Dit idee verdwijnt soms wat naar de achtergrond, maar borrelt steeds vaker op, het verhaal speelt zich zelfs in je dromen af. Wat doe je dan?

Dan begin je eens voorzichtig met een opzet. Natuurlijk, er zijn allerlei smoezen te verzinnen om er vooral NIET mee verder te gaan; druk druk druk zijn is daar een goed voorbeeld van. Verder zijn plausibele excuses; ik ben toch geen schrijver, er zijn al genoeg goede schrijvers, ik heb geen literaire achtergrond…

En toch, het idee blijft knagen, in je hoofd is het boek al geschreven. Sterker nog, het wordt zowel een nationale als internationale bestseller! De rode loper in Hollywood is al uitgerold, want de verfilming van het boek wordt een gigantisch succes. Want zeg nou zelf, de sky is de limit! Toch?

Tipje van de sluier

Het verhaal gaat over Anne, die in Australië haar grote liefde Marc ontmoet. Hoewel de liefde wederzijds is, verlaat hij haar. Na enige tijd worden ze herenigd, maar helaas niet voor lang…

Nieuwsgierig geworden?
Mijn plan is om via blogs mijn ervaringen als startend boekenschrijfster te delen. Wil je op de hoogte blijven via Facebook, dan kan dat via deze link.

Hartelijke groet,
Ilse (2015-1)