Sinds juli 2010 ben ik ondernemer. Op tijdelijke basis help ik bedrijven een goede basis te geven in bijvoorbeeld projecten of office management. Enorm leuk en afwisselend, maar toch ontwikkelde zich vanaf begin 2014 een onrust in mij. Nadat een opdracht begin juni van dat jaar afliep, besloot ik een pauze in te lassen zodat ik goed kon gaan nadenken over wat ik dan wél wilde.

Toevalliger wijze was vriendin Judith van het bedrijf Betty & Bob op dat moment op zoek naar een operationeel directeur en de match leek gemaakt. Met veel plezier heb ik een aantal maanden met Betty & Bob meegedraaid, veel geleerd en mijn steentje bijgedragen. Omdat ik dacht beter tot mijn recht te komen in projectenland, leek het een logische stap om daar weer in terug te keren.

En, vooruit dan maar, compleet met project opleidingen, lid worden van relevante netwerkgroepen etc.. Als snel vond ik een nieuwe afwisselende opdracht. En toen, toen ging ik op business trip naar Italië met Bites & Business…

Propositie

In het kader van dromen-durven-doen, besloot ik spontaan mee te gaan met een business trip naar Italië van Bites & Business. Heerlijk een weekend voor jezelf, in een klooster, met leuke en inspirerende andere dames, werken aan onze propositie, relaxen en oh ja, als extra nog een dag en nacht Rome doorbrengen.

En dan word je wakker op de 1e ochtend van het weekend en besluit je dat het nu of nooit is; het roer moet nú om!

Durven

Oké, oké, uhmmm, WAT ga ik doen? Ik ga het gewoon doen, ik weet wat ik later wil worden als ik groot ben; ik ga boekenschrijfster worden! Ja, dan moeten er wél spijkers met koppen geslagen worden. Dus ga je je huidige opdracht afbouwen, meld je je af voor een gespecialiseerde project opleiding, en oh ja, misschien moet je eerst maar eens even je partner en ouders inlichten…

Hartelijke groet,
Ilse (2015-2)