27 april 2016, niet alleen de datum waarop Koningsdag wordt gevierd, dit jaar vooral ook de datum van het eenjarig bestaan van Het boek van Ilse. 🙂

Wat is er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd?

Van Dromen naar Durven ben ik nu al een jaar aan het DOEN! Doen wat goed voelt en waar ik energie van krijg en blij van word. Ik ontmoet zoveel leuke en inspirerende mensen, maak duidelijke keuzes en zeg steeds vaker ‘nee’ en dus ‘JA’ tegen mezelf. Alleen al dat pad belopen is een mooie levensles. 

Het afgelopen jaar was een jaar vol hoogtepunten. Zoals de lancering van het Boek van Ilse, compleet met KvK aanvulling op mijn bestaande onderneming, een website én een Facebook pagina. Verandering van focus in mijn ondernemerschap, schrijver zijn is nu mijn 1e prioriteit. Eindelijk gestart met het schrijven van dat boek waarvan het idee al ruim tien jaar in mijn hoofd zit. Maar ‘HELP’, ik blijk nog veel meer ideeën te hebben. Maar, waarom ook niet, ik schrijf ‘gewoon’ vier boeken tegelijk! Deelname aan een artikel over romantische boeken in het AD magazine (febr. ’16). In de race zijn voor de vacature van reisverslaggever op Kreta (als 1 van 2 duo’s uit meer dan 330 inzendingen gekozen, apr. ‘16). Per januari 2016 citycoördinator van Bites & Business Amsterdam. Diverse leuke parttime opdrachten, want ook een startende schrijver heeft brood op de spreekwoordelijke plank nodig. En last but zeker not least, het project Hondsdol & Co, wat ik met fotografe Anja gestart ben en waar ik ENORM trots op ben.

En als ik me af en toe afvraag waar ik in hemelsnaam mee bezig ben, of de wereld wel zit te wachten op mijn schrijfsels en of ik niet al ‘te oud’ ben, dan is dit een mooie clip ter inspiratie en het ‘vooral doorgaan’.

Langs deze weg wil ik iedereen die me steunt, inspireert en volgt heel hartelijk bedanken en ik hoop jullie nog meer mooie verhalen en belevenissen te kunnen vertellen.

Ik kijk uit naar wat komend jaar me gaat bieden. Wel kan ik nu alvast verklappen dat er een aantal bijzondere activiteiten op de planning staan.

Hartelijke groet,

Ilse (2016-6)