Op de een of andere manier lukt het me om met enige regelmaat in de publiciteit te komen, zowel privé als zakelijk. De 1e keer was door een verslag van KRO’s Brandpunt over de ABBA coverband Björn Again toen zij speelden in het Burger Weeshuis in Deventer, ergens begin jaren 90. Oké, ik sta alleen giechelend in beeld, maar toch. Helaas heb ik daar nog geen beeldmateriaal van kunnen vinden. Iemand tips? 

In de media

Op de pagina in de media heb ik een samenvatting gemaakt van de diverse publicaties waarin ik mocht verschijnen. Zo heb ik in de Viva gestaan, in het Parool en zelfs in Australië heb ik in de media gestaan! Ik ben nog op zoek naar de originele foto in het blad The Northern Territory uit april 1998. Samen met een aantal andere Nederlandse backpackers had ik meegedaan aan een voetbal toernooitje in Darwin en we hadden gewonnen! Door toeval attendeerde iemand mij destijds op die krant, toen ik 200 km ten noorden van Alice Springs in het plaatsje Tea Tree werkte bij Peter die een Aboriginal Art winkel heeft. Een e-mail met verzoek naar de huidige redactie van het blad heeft nog niets opgeleverd.

Tijdens de fietsreis van mijn man en mij door de USA in 2013 (van de oostkust naar de westkust, 6700 km in 2,5 maand), kwamen we Mike Addison meerdere malen tegen. Zijn fietstocht leidde van San Francisco naar New York City, in combinatie met het maken van een film over bierbrouwerijen. Zowel in de film als in het promo filmpje komen wij voor! Daarnaast waren wij aangenaam verrast dat wij in de ACA fietskalender van 2014 stonden.

Fotoshoot

En onlangs nog had ik een leuk interview en een leuke fotoshoot voor het AD magazine. Via een oproep in de Libelle Leest Facebook groep werd er gevraagd om mensen die iets over een romantisch boek wilden vertellen. Echt iets voor mij dus. 🙂 Houd 7 november in de gaten voor de publicatie.

20151015 AD fotoshoot (foto van de making off)

Hoe kom ik toch in al die media terecht? Grotendeels door mijn netwerk. Bijvoorbeeld het artikel in de Viva was via een collega wiens broer op de redactie werkte en het artikel in het Parool via een vriendin die een oproep op Twitter had gezien. Libelle had mij gevonden via een blog dat ik voor een secretaresse platform had geschreven (link niet meer actief).

Ik ben benieuwd wat er de komende tijd op mijn pad gaat komen, de wish list is gemaakt. 🙂

Hartelijke groet,

Ilse (2015-8)