Noemde ik mezelf al een tijd generalist, is er een modernere term voor bedacht; de Slashie!

Nou, daar kan ik me helemaal in vinden;

“Mensen die bewust kiezen voor meerdere banen in verschillende disciplines, Niet uit noodzaak, maar omdat één beroep simpelweg te weinig is om verschillende talenten en interesses in kwijt te kunnen.” “Het past heel erg in het nu, mensen die geen voldoening halen uit één beroep en vinden dat ze veel te bieden hebben.”

Bij mij werk het zo; Als zzp-er werk ik graag – tijdelijk – in ondersteunende (project)opdrachten, waarbij ik het liefst meerdere parttime opdrachten naast elkaar heb lopen, schrijf ik graag aan mijn vier boeken en een verhalenbundel, blog en vlog ik en voor 2016 ben ik de PR- en Sponsoringcommissaris van het Open Toernooi van mijn tennisvereniging EN sinds januari 2016 ben ik city coördinator bij Bites & Business Amsterdam.

Wordt u al moe, vindt u dit druk?

Wel nee joh, ik doe wat ik leuk vind en daar krijg ik energie van! En inderdaad, de kans op saaiheid voorkom ik hiermee voor mezelf. Ik wil overigens benadrukken dat mensen met een fulltime baan, of ‘maar’ 1 baan, zich nu niet zorgen moeten gaan maken over dat ze misschien een saai beroep/leven hebben, het gaat erom wat bij je past. En dit past nu eenmaal bij mij.

Er is nog meer

Oh, vergeet ik bijna te vertellen dat ik onlangs project Hondsdol & Co bedacht en vormgegeven heb met fotografe Anja Daleman. We gaan mooie portretten neerzetten van baasjes en hun hond(en), gewoon, omdat het kan. En van de week werd ik opgegeven door lachcoach Bente Adriaens om samen met haar te solliciteren voor de functie van reisverslaggever voor een week op Kreta voor ZZP Talks. Spannend!

Vrijwilligerswerk past ook in dit rijtje, daarmee word je zelfs een heuse “Happy Slashie”. Nu nog een gaatje in mijn agenda vinden om ook écht maatschappelijk verantwoord vrijwilligers werk te gaan doen. 🙂

Hartelijke groet,

Ilse (2016-4)