“That’s the question”. Alleen maar met schrijven bezig zijn en daar blogs over schrijven is ook zo saai, dus leek het mij leuk om te starten met een video weblog, alias vlog. Dus het antwoord op de vraag is; JA, ik ga vloggen!

En zoals ik van mezelf weet, dan spring ik meteen in het diepe en ga ik, zonder me er al te veel in te verdiepen, ermee aan de slag. De 1e vlog was zo gemaakt, over de kwaliteit mag men twisten. 🙂

Allerlei thema’s komen op, zoals bijvoorbeeld van de fotoshoot voor mijn website door Ilse Huizinga. Op 16 januari 2016 ga ik naar hét schrijversevent voor startende schrijvers, dus dat wordt ook een mooie. Voorts kan ik gaan vloggen over wat een goede werkplek is, hoe inspiratie op te doen, netwerken, andere bezigheden naast het schrijven, reizen/vakanties. Kortom, dat komt wel goed.

Frequentie

Hoe vaak moet ik een vlog maken? Tja, daar zijn vast allerlei slimme regels voor, maar net zoals met bloggen, zijn dit activiteiten naast het schrijven. Die niet teveel tijd moeten gaan innemen. Dus schrijver, blijf bij je leest en dan mag je heus af en toe een vlog maken.

Tot de volgende vlog, eh, ik bedoel blog!

Hartelijke groet,

Ilse (2015-9)